Olu nūdeles no kviešu miltiem FUDO, 500g

Sastāvdaļas: Kviešumilti, ūdens, sāls,olu dzeltenuma pulveris 2.5%
Derīguma termiņš: 24 mēneši no ražošanas

Enerģētiskā vērtība: 1795 kJ / 433 kcal
Tauki: 15 g
tostarp piesātinātās taukskābes: 0 g
Ogļhidrāti: 75 g
tostarp cukuri: 2 g
Olbaltumvielas: 12 g
Sāls: 0.3 g


Ķīniešu olu nūdeles ir pagatavotas no kviešiem. Milti tiek sajaukti ar sāli, olām, kukurūzas cieti, parasti pievieno arī eļļu, kas padara stingrāku mīklu. Mīklu izrullē un sagriež garās strēmelēs dažādos platumos. Ķīniešu olu nūdeles ir gaiši vai zeltaini dzeltenā krāsā un parasti tās ir satītas sainīšos vai “ligzdiņās.” Visas ķīniešu olu nūdeles ir ātri pagatavojamas, svaigām nūdelēm būs nepieciešamas 3 minūtes, kaltētām nūdelēm - 10 minūtes. Nūdeles parasti ir gatavas, kad tās vēl ir mazliet sīkstas, tad tās nosusina un iegremdē aukstā ūdenī, lai apturētu to gatavošanās procesu un, visbeidzot, apmaisa, lai novērstu nūdeļu salipšanu.