Liellopu gaļas kotlete ar kartupeļu kroketēm, pupiņām, ķiršu tomātiem un garšaugu sviestu, ātri sald

Liellopu gaļas kotlete ar kartupeļu kroketēm, pupiņām, ķiršu tomātiem un garšaugu sviestu, ātri saldēts.

Sastāvdaļas: Cepti kartupeļi (kartupeļu pārslas (dehidrēti kartupeļi, emulgatori: taukskābju mono un diglicerīdi, dinātrija difosfāts;citronskābe), kartupeļu biezenis, rapšu eļļa, sāls, dekstroze, kartupeļu ciete, biezinātāji: hidroksipropilmetilceluloze, dinātrija difosfāts; pipari); Dārzeņu maisījums (zaļās pupiņas, tomāti); Kotlete (liellopu gaļa, cūkgaļa, kartupeļu ciete, sāls), kaltēts gaļas buljons (liellopu gaļas buljons, sāls, cukurs, sīpoli, rapšu eļļa, ārstnieciskais lupstājs), melnie pipari); Garšaugu sviests (sviests (PIENS), rapšu eļļa, ķiploki, pētersīli, baziliks, tabasko mērce (etiķis, sarkanie pipari, sāls), sāls). 

Uzturvērtība 100 g (porcijai):Enerģētiskā vērtība 836 kJ/201 kcal (2785 kJ/6710 kcal), tauki 14 g (46g), tostarp piesātinātās taukskābes 5,6 g (19 g); ogļhidrāti 12 g (41 g), tostarp cukuri 1,2 g (4,2 g); šķiedrvielas 2,32 g (7,9 g), olbaltumvielas 5,6 g (19 g), sāls 0,78 g (2,7 g). 

Pagatavošana: 1. VARIANTS - Pagatavošana mikroviļņu krāsnī (750 W): karsējiet sasaldēto maltīti ar plastikāta iepakojumu 5-6 minūtes. Pirms pasniegšanas nogaidiet dažas minūtes. Izņemiet maltīti no plastikāta iepakojuma. 2. VARIANTS - Pagatavošana konvekcijas krāsnī (150°C): Atstājiet produktu plastikāta iepakojumā un karsējiet cepeškrāsns vidējā nodalījumā. Cepiet 30-35 minūtes. 3 VARIANTS - Pagatavošana krāsnī (175°C): Atstājiet produktu plastikāta iepakojumā un karsējiet cepeškrāsns vidējā nodalījumā. Cepiet 25-35 minūtes. 

Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma. 

Uzglabāt -18°C temperatūrā. Pēc atlaidināšanas atkārtoti nesasaldēt. 

Izplatītājs: “Sanitex” SIA, Liepu aleja 4, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-2111. www.sanitex.lv