Saldēta pica Ristorante Mozzarella bez glutēna 370g

Saldēta pica Ristorante Mozzarella bez glutēna 370g
Sastāvs (Alergēni ar lielajiem burtiem):
21% tomātu biezenis, 19% cietināts MOZZARELLA SIERS (<0,01% laktoze: pasterizēts govs PIENS, sāls, mikrobu ferments, termofilās kultūras), rīsu milti, ūdens, kartupeļu ciete, 7,8% ķiršu tomāti, EDAM SIERS (40% tauku saturs <0,01 laktoze: pasterizēts govs PIENS, sāls, mezofilās kultūras, kalcija hlorīds, mikrobu ferments), kartupeļu pārslas, rapšu eļļa, zirņu olbaltumvielas, raugs, cukurs, baziliks, garšaugi, sāls, biezinātāji (hidroksipropilmetilceluloze, ksantāna sveķi), pirmspieduma olīveļļa, emulgatori (taukskābju mono- un diglicerīdu pienskābes esteri, taukskābju mono- un diglicerīdu etiķskābes esteri, taukskābju mono - un diglicerīdi),modificēta ciete, glikozes sīrups, ķiploki, PIENA olbaltumvielas, garšvielas, citronu sula, dekstroze
Uzturvērtība:
ENERĢETISKĀ VĒRTĪBA 229kcal
ENERĢETISKĀ VĒRTĪBA 961kj
OGĻHIDRĀTI 22g
CUKURS 2.1g
OLBALTUMVIELAS 11g
SĀLS 0.99g
TAUKI 11g
PIESĀTINĀTĀS TAUKSKĀBES 4.9g
Uzglabāt -18 °C, (*** saldētavā) līdz norādītā datuma beigām, kas norādīts uz iepakojuma sāna. Sargāt no atkušanas! Ja pārtika atkususi, atkārtoti nesasaldēt.Gatavošana: sakarsē cepeškrāsni (200° C) vai konvekcijas krāsniņu (160° C). Izņemiet picu no plēves un ievietojiet picu cepeškrāsnī, kas iepriekš sakarsēta, uz vidējā režģa. Cepšanas ilgums: 13-16 min. līdz siers izkūst un picas malas kļūst gaiši brūnas