Saldēta pica Ristorante Pepperoni Salami 340G

Saldēta pica Ristorante Pepperoni Salami 340G
Sastāvs
( Alergēni ar lielajiem burtiem):
KVIEŠU milti, tomātu biezenis 28%, SIERS 14%( MOZZARELLA, EDAM), pepperoni-salami 10% (cūkgaļa, cūkgaļas speķis, sāls, garšvielas, dekstroze, ķiploku pulveris, sīpolu pulveris, garšvielu ekstrakti, stabilizētājs (nātrija nitrīts), antioksidants (rozmarīna ekstrakts), kūpināšanas aromatizētājs), konservēti čili pipari 8,5% (čili pipari, ūdens, baltais etiķis, sāls, skābuma regulētājs (citronskābe), antioksidants (askorbīnskābe)), , rapšu eļļa, maizes raugs, ūdens, sāls, cukurs, pirmspieduma olīveļļa, modificēta ciete, garšvielas, citronu sula, raudene, ķiploki, aromatizētāji. Var saturēt SOJAS un SINEPJU daļiņas.
Uzturvērtība:
ENERĢETISKĀ VĒRTĪBA 246kcal
ENERĢETISKĀ VĒRTĪBA 1028kj
OGĻHIDRĀTI 24g
CUKURS 3.1g
OLBALTUMVIELAS 9g
SĀLS 1.4g
TAUKI 12g
PIESĀTINĀTĀS TAUKSKĀBES 4.2g

Uzglabāt -18 °C, (*** saldētavā) līdz norādītā datuma beigām, kas norādīts uz iepakojuma sāna. Sargāt no atkušanas! Ja pārtika atkususi, atkārtoti nesasaldēt. Gatavošana: sakarsē cepeškrāsni (220° C) vai konvekcijas krāsniņu (200° C). Izņemiet picu no plēves un ievietojiet picu cepeškrāsnī, kas iepriekš sakarsēta, uz apakšējā režģa. Cepšanas ilgums: 10-12 min. līdz siers izkūst un picas malas kļūst gaiši brūnas