Bagete ar kebaba gaļu un sieru 150g x 24gab

LV Bagete ar kebaba gaļu un sieru 150g x 24gab.

Neto masa 3600 g (150 g x 24 gab.). 

Ātri sasaldēts produkts. 

Sastāvdaļas: Bagete 50%: KVIEŠU milti, ūdens, jodēts galda sāls, raugs, KVIEŠU GLUTĒNS. Pārklājums: mājputnu giross 13% (mājputnu gaļa [vistas, tītara gaļa], jodēts galda sāls, garšvielas, garšaugi, garšvielas, glikoze, augu tauki, krāsviela: E150a, antioksidants: E392; rauga ekstrakts, aromatizētājs, galda sāls), Ementāles SIERS 13 % (ar krāsvielu E160a, konservants: E251), sīpoli 6.7 %, jogurts 5.7%, kāpostu salāti 2.3% (baltie kāposti, brendija etiķis, cukurs, paprika, augu eļļa, jodēts galda sāls, citrona sulas koncentrāts, nātru ekstrakts, spinātu ekstrakts, sīpoli, antioksidants: E300; saldinātājs: E954, skābuma regulētāji: E330, E260), augu eļļa, rīvēti ķiploki 1.2%, modificēta ciete, brendija etiķis, PIENA OLBALTUMVIELAS, SINEPES (ūdens, SINEPJU sēklas, brendija etiķis, galda sāls, garšvielas), OLAS dzeltenuma pulveris, galda sāls, biezinātājs: E412, konservants: E202; dilles, garšvielas, garšvielas, maltodekstrīns, augu tauki. 

Produkts var saturēt zemesriekstu un citu riekstu daļiņas. 

Uzturvērtība 100 g: enerģētiskā vērtība 995 kJ / 237 kcal, tauki 7,8 g , tostarp piesātinātās taukskābes 2,6 g; ogļhidrāti 29,7 g, tostarp cukuri 3,0 g; Šķiedrvielas 2,2 g, olbaltumvielas 10,8 g; sāls 1,3 g. 

Uzglabāt cieši noslēgtā iepakojumā, -18°C temperatūrā. Pēc atlaidināšanas atkārtoti nesasaldēt.  

Pagatavošana: Produktu cep sasaldētu iepriekš līdz 200°C temperatūrai uzkarsētā krāsnī +/- 10-12 minūtes. Krāsnis atšķiras, tādēļ cepšanas laiku un temperatūru jāpielāgo katrai krāsnij individuāli. Ceptu produktu uzglabāt istabas temperatūrā (+15+25°C). 

Izlietot līdz: sk. uz iepakojuma. 

Ražotājs: Lantmännen Unibake Poland Sp. z o.o. 

Izplatītājs: “Sanitex” SIA, Liepu aleja 4,Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-2111. Tālr. 67798667. www.sanitex.lv.