Cepumu un krēma braunijs ERLENBACHER, saldēts, 1.1kg

LV Šokolādes kūka Cookies& Cream Brownie, sasaldēta. Neto masa 1, 1 kg.

Šokolādes biskvīts (63%) ar vieglu krēmu (25%), dekorēts arkakao glazūru un dekoriem, ātri sasaldēts, iepriekš sadalīts 12 porcijās. Sastāvdaļas: cukurs, ūdens, šokolāde 12% (cukurs, kakao masa, kakao sviests, sviesta eļļa, attaukots kakao pulveris, emulgators sojas lecitīns), olas, kakaodekori 8% (kviešu milti, cukurs, palmu eļļa, attaukots kakao pulveris, glikozes sīrups, sāls, aromatizētājs, irdinātājs E500), rapšu eļļa,kviešu milti, kakao glazūra 4% (cukurs, rapšu eļļa,attaukots kakao pulveris, palmu tauki, laktoze, saldo sūkalu pulveris (piens), emulgators E322), attaukots kakao pulveris 3%, saldā krējuma pulveris 2%, palmu tauki, rīsu milti, pārveidota ciete, kviešu manna, emulgatori: E471,E475,E472b; olu dzeltenuma pulveris, glikozes sīrups, biezinātāji: E407, E401;aromatizētājs, sāls, miltu apstrādes līdzekļi E503, E500, E501; piena olbaltumvielas, stabilizētāji E516,E450; dekstroze, skābe E330. Var saturēt zemesriekstu un citu riekstu daļiņas. Uzturvērtība 100 g: enerģētiskā vērtība 1544 kJ / 369 kcal, tauki 19,1 g , tostarp piesātinātāstaukskābes 6,6 g; ogļhidrāti 43,5 g , tostarp cukuri 34,5 g; šķiedrvielas 3,5 g, olbaltumvielas 4,1 g, sāls 0,3 g. Sagatavošana lietošanai: izņem no iepakojuma un atlaidina ledusskapī (6-7 °C) aptuveni 6 stundas. Vienas porcijas atlaidināšanai nepieciešamas 2,5 h. Pēc atlaidināšanas izlietot īsā laikā. Uzglabāšanas temperatūra: -18C. Izlietot līdz: sk. uz iepakojuma. Pēc atlaidināsanas atkārtoti nesasaldēt. Ražots Vācijā.Izplatītājs: “Sanitex” SIA, Liepu aleja 4,Rāmava, Ķekavas pagasts,Ķekavas novads, LV-2111. Tālr. 67798667. www.sanitex.lv.