Persiku krēma siera kūka ERLENBACHER (bez glutēna/bez laktozes), 2kg

X413616

4004311187449 

 

Persiku krēma siera kūka ERLENBACHER (bez glutēna/ ar samazinātu laktozes), saldēta, 2kg 

Biskvītu kūka ar krēma siera pildījumu (31%), pārkaisītiem persiku kubiņiem un glazūru, ātri sasaldēta, sadalīta 12 porcijās. Bez lipekļa. Produkts ir gatavots no piena produktiem, kuros ir samazināts laktozes daudzumu. 

Sastāvdaļas: persiku kubiņi (20%), KRĒJUMS ar samazinātu laktozes daudzumu ** (PIENS) (KRĒJUMS (PIENS), laktāze) (14%), ūdens, svaigais SIERS ar samazinātu laktozes daudzumu (svaigais SIERS (PIENS), laktāze) (12%), cukurs, OLAS, glikozes-fruktozes sīrups, rapšu eļļa, kukurūzas ciete, uzbriedušu rīsu milti, želatīns, irdinātāji (E450, E500, E341), JOGURTS ar samazinātu laktozes daudzumu ** (JOGURTS (PIENS), lakztāze), modificēta ciete, safloras ekstrakts), biezinātājs (E440), skābuma regulētājs (E327, E332). Produkts var saturēt SOJU, RIEKSTUS un zemesriekstus. ** laktozes dauduzms: <100mg / 100g. 

Uzturvērtība 100 g: enerģētiskā vērtība 884 kJ / 211 kcal, tauki 11.1 g , tostarp piesātinātās taukskābes 3.7 g; ogļhidrāti 24.1 g, tostarp cukuri 18.4 g; šķiedrvielas 0,3 g, olbaltumvielas 3.6 g; sāls 0.33 g.  

Sagatavošanas instrukcija: izņemt no iepakojuma un atlaidina ledusskapī (6-8 °C) aptuveni 6 stundas. Istabas temperatūrā (21-22 °C) aptuveni 3 stundas. Pēc atkausēšanas uzglabāt ledusskapī un izmantot 48 stundu laikā. Uzglabāšanas temperatūra -18°C. Pēc atlaidināšanas atkārtoti nesasaldēt.  

Izlietot līdz: sk. uz iepakojuma. 

Ražots Vācijā. 

Izplatītājs: “Sanitex” SIA, Liepu aleja 4, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-2111. Tālr. 67798667. www.sanitex.lv.