Pilnpiena rūgušpiens JAUNPILS, 400 g

Rūgušpiens - viens no gardākajiem un sātīgākajiem piena produktiem. Rūgušpienu iegūst, pienam pieliekot pienskābes baktēriju tīrkultūru, veidojas viengabalaina un vienmērīga, konsistence ar maigu, patīkami skābenu garšu. Rūgušpienu organisms izmanto labāk nekā saldo pienu, tajā atrodas arī pienskābe, kas kavē pūšanas procesus gremošanas orgānos. Rūgušpienā ir liels daudzums olbaltumvielu, kalcija un citas organismam vajadzīgās vielas. Rūgušpienā ir mazāk piena cukura nekā saldā pienā, bet tajā ir vairāk B grupas vitamīnu. Tas labvēlīgi iedarbojas uz gremošanas orgāniem.

Sastāvs: Pilnpiens, pienskābo baktēriju ieraugs.
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība: 257 kJ/ 61 kcal
Tauki: 4,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 2,6 g
Ogļhidrāti: 3,0 g, no tiem cukurs <0,5 g
Olbaltumvielas: 3,2 g;  Sāls: 0,1 g
Iepakojums: Polimēra glāzīte ar alumīnija folija vāciņu
Uzglabāšanas temperatūra: +2 ºC līdz +6 ºC